Kurkvloeren

Hoe te Installeren Kurk Vloeren

Kurkvloeren is de meest populaire vorm van vloeren in de Verenigde Staten. Sterker nog, meer dan een derde van alle nieuwe woningen in het land vandaag de dag zijn gemaakt met kurkvloeren.

Vanwege de populariteit, hebben veel mensen in de war over hoe het moet worden geïnstalleerd worden. Hier zullen we precies uitleggen wat er gebeurt als iemand is het installeren van kurkvloeren. Op deze manier kunt u voorkomen dat dezelfde fouten en u genieten van een goed uitziende vloer die u kunt genieten voor vele jaren te komen.

Het installeren van de Cork Flooring: De eerste stap in het installeren van kurkvloeren is de basis. Dit wordt gedaan door het leggen van zode naar beneden over de oude vloeren die in de plaats waren. Wanneer deze zode wordt blootgesteld, dient een modderlaag worden aangebracht bovenop het aan stabiliteit van de nieuwe vloer. Dan moet je de kurk te passen.

De Wassende: Cork is zeer eenvoudig te installeren, want het is sterk. Het kan staan ​​om meer vocht dan andere soorten hout, zoals grenen of spar. Door het installeren van de kurk correct, de enige stap naar links is om een ​​wax op het oppervlak van de kurk om hulp te beschermen tegen toekomstige schade.

The Finishing: Zodra de vloer is geïnstalleerd, moet het goed worden afgedicht. Wanneer de installatie voltooid, breng dan een gewoon laag afdichtmiddel op het oppervlak van de kurk. Zorg ervoor dat de kit gelijkmatig te gebruiken op het gehele oppervlak, met inbegrip van de onderzijde van de kurk. Sealant zal ook nodig zijn om de kurk vloer te beschermen tegen krassen of versleten.

De Schoonmaak: Een grondige reiniging van de vloer is van belang zodra de bouwtijd is voorbij. Kurkvloeren poreus en absorbeert veel vuil, waardoor het een voedingsbodem voor schimmels en meeldauw maakt. Wanneer er een nieuw te bouwen heeft een kurk in staat, zal het veel gemakkelijker om schoon zijn.

De kosten Factor: Voor nieuwe bouwers, de installatie van kurkvloeren is waarschijnlijk een begrotingspost zijn. Omdat de installatie vergt meer werk, is er een kans dat het project duurder dan die die zijn gebouwd met behulp van andere houtsoorten zou kunnen zijn. Echter, kun je verwachten dat de kosten minder dan degenen die zijn gebouwd met behulp van andere soorten vloeren zijn.

Er zijn zo veel dingen die je voor een doe-het-Cork Flooring installatie kan doen. Voor velen is het helemaal niet moeilijk om dit kurkvloeren installeren en te genieten van de voordelen van het hebben van een natuurlijk alternatief voor de typische vloeren. Met de juiste zorg, dit type vloer is gemakkelijk te onderhouden en zal u nog vele jaren te komen.