Bouwmaterialen

De bouw Gebruikte Materialen in de Bouw

De constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen die worden gebruikt in de staat Illinois omvatten asfalt, beton, metalen wapening, glasvezel, koper, tegels, vinyl, gips, steen, hout, steen, mortel en cement. Dit is slechts een klein deel van de verschillende materialen die worden gebruikt in de bouw in Illinois.

Het merendeel van de staten in de Verenigde Staten dat het gebruik van bouwmaterialen en gereedschappen bevatten, iets wat lijkt op de volgende lijst van bouwmaterialen. Vele malen, kan de lijst van materialen die worden gebruikt in de bouw anders in een andere staat zijn, maar er zijn een aantal gemeenschappelijke materialen die worden gebruikt in de meeste staten. Er zijn ook een aantal staten dat materialen die niet zijn opgenomen in deze lijst te gebruiken.

De meeste staten die metalen gebruikt in de bouw hebben verschillende specificaties voor staal. Sommige staten maken gebruik van een bepaalde minimale dikte van staal, terwijl anderen een norm van een achtste inch te gebruiken voor staal. In Daarnaast zijn er een aantal staten dat een kleinere standaard mag gebruiken, zoals een half-inch voor staal.

Er zijn veel verschillende soorten beton. Enkele van de meest voorkomende zijn betonblokken, cement blokken, beton pads, beton mixen, betonblokken vermengd met zand, klei, of grind, en beton planken. Wanneer we kijken naar beton, is het belangrijk om te weten wat voor soort beton het is, en hoe het is gemaakt.

Het betonmengsel is het mengsel van gemalen zand, grind, steenslag en cement die wordt gebruikt om te concretiseren. Het betonblok is een kleinere plaat die gesneden om een ​​bepaalde vorm te vormen is. Betonblokken kunnen worden gesneden in een onbeperkt aantal vormen. De betonnen concrete die in de grond is gestort, en de blokken die worden gemengd met de betonnen fundering werkelijk structuur die zal worden uitgevoerd.

Het beton wordt gemaakt van klei, zand en water. Wanneer het cement moet eerst met water voordat het kan worden gevormd tot een specifieke vorm. De betonnen pad is net als betonblokken die zijn samengeperst en gevormd tot een bepaalde vorm.

De meeste bouwmaterialen worden meestal aangeduid als "steen" als gevolg van de verschijning van het materiaal. Het gebruik van het woord "steen" betekent niet dat het eigenlijk een baksteen. Het betekent dat het is gemaakt van klei, die kunnen worden gemengd met zand, grind of steenslag, afhankelijk van de toestand van het materiaal dat wordt gebruikt.

De stenen in verschillende kleuren afhankelijk van de verschillende soorten materialen die worden gebruikt gebracht. De stenen kan worden geschilderd zodat ze er verschillende kleuren. Dit maakt het makkelijker voor werknemers om iets anders dan de dezelfde kleur als de muren en andere gebouwen in de omgeving te hebben.

Een betonnen plaat is het eindproduct van het project. Deze plaat bestaat uit voorgevormde delen dat wordt afgesneden van het cement en de bakstenen zijn en gedraaid om het eindproduct te maken. De betonplaat zal komen in vele verschillende ontwerpen, met inbegrip van stenen en patronen.

Niet alle van de bouwmaterialen en gereedschappen gebruikt in de bouw kan worden gezien tijdens het bouwproces. Bijvoorbeeld, wordt hout shoring gebruikt om de betonnen plaat op zijn plaats te houden. Het gebruik van de beschoeiing houdt ook water bereikt de cement onder de plaat.

Een betonnen gebouw bevat ook een dak. Het dak kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals teer papier, multiplex en gips. De shoring wordt ook gebruikt om ervoor te zorgen dat het dak niet lekt of instorten.

Al deze materialen zijn nodig om een ​​huis te bouwen. Elk van deze items, indien gebruikt op de juiste manier, helpt om het huis duurzamer en langer meegaan.