Een Milieu-Studies Tarief Is Een Gestandaardiseerde Manier Te Meten Milieu-Studies

Een Environmental Studies De prijs is een jaarlijkse beoordeling van de mate waarin een milieu-onderzoek leren van studenten en de activiteit van invloed zal zijn in een bepaald schooljaar. Een grade niveau wordt gebruikt om een ​​1-5-factor rating voor milieustudies te bepalen. Dit cijfer wordt vaak gebruikt als een manier om het leren van studenten in verschillende onderwerpen die een effect hebben op het milieu te meten.

Milieuvraagstukken Beoordelen

Studenten meestal leren over de effecten van het milieu op hun gezondheid, werk en gezin. Een belangrijk doel van milieu-studies is om te leren over deze effecten en een goed begrip van de manier waarop mensen omgaan met het milieu te ontwikkelen. In veel gevallen zal dit op hen betrekking hebben op manieren die ze niet kunnen anticiperen. Deze factoren worden onderzocht en een verscheidenheid aan instrumenten worden gebruikt om te bepalen of er een positief of negatief effect op het milieu in het komende jaar zal zijn.

De wetenschap van milieustudies houdt rekening met hoe de omgeving een student vanaf de eerste dag van het academiejaar aan de laatste is van invloed. Dit onderzoek is belangrijk in sommige scholen en doet zich niet voor het hele jaar door. Sommige scholen studenten eisen om deze evaluatie te nemen in het midden van het academisch jaar. Anderen, echter gebruik maken van de beoordeling gedurende het hele jaar om te meten hoe elk jaar beïnvloedt studenten. Echter, de beoordeling is beschikbaar voor studenten elk jaar tijdens hun bachelor carrière.

De Environmental Studies tarief wordt vaak gebruikt in het geval van een landelijke, milieugestuurd school. Sommige studenten die buiten leven van de stedelijke gebieden zijn in staat om het effect van het milieu op de gezondheid en het welzijn van hun gemeenschap te waarderen. Veel studenten zullen het goed doen in de klas, terwijl het milieu is anders voor hen op de campus.

De milieustudies tarief zal de impact van het klimaat en de omgeving van de school hebben op de manier waarop studenten studeren en hun dagelijkse activiteiten te evalueren. Factoren die overwogen kunnen worden zijn of het klimaat en de geografische ligging van de school impacts leren. De beoordeling zal informatie bevatten over de hoeveelheid zonneschijn de school ontvangt, luchtkwaliteit, neerslag, en of de school heeft bepaalde planten die dienen als leefgebieden voor wilde dieren.

De milieu-studies rating is ook nuttig voor de beoordeling van leerlingen. Sommige scholen hebben een campus klimaat rating en zal ook milieustudies ratings. Er zijn scholen die dit gebruiken als een manier om het belang van verschillende aspecten van het milieu, zoals parken en wilde dieren te beoordelen, aan studenten.

Sommige universiteiten hebben studies tarieven milieu gecreëerd voor bepaalde scholen. Zo hebben de Florida State University, University of New Hampshire, en het College van William en Mary een rating systeem om milieu-studies aan die scholen te beoordelen gecreëerd. Alle drie hebben verschillende criteria voor het beoordelen van hun studenten.

Een gestandaardiseerd milieustudies tarief is belangrijk voor iedere school, omdat het een basis voor het meten van het leren van studenten en de invloed van de omgeving op het leren. Het kan een basis voor het toelichten van hoe de omgeving van invloed op de gezondheid van de studenten. Leerkrachten moeten deze rating te gebruiken om hen te helpen plannen van hun lessen, maar ook om studenten te helpen begrijpen hoe ze het meest effectief te leren.