Sales Man Trucks - een goede manier om de beste deal te krijgen

Indian MOTORCYCLE Sales, een 100 procent dochteronderneming van M / S. Man Truck & Bus, India, heeft nu zijn 65e dealerschap geopend in Chennai.

Opgericht door zijn partner, M / S. Man Truck & Bus (MTB) India maakt al meer dan vijf decennia kwalitatief hoogwaardige auto's. Het heeft een vloot van meer dan dertig vrachtwagens om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Tegenwoordig heeft het zijn eerste verkooppunt in Chennai.

Dit is slechts de eerste stap in de uitbreiding van het bedrijf in Chennai, aangezien de naam van het dealerschap zal worden gewijzigd in M-Man Trucks. Hiermee wordt het voor potentiële klanten gemakkelijker om dit bedrijf te benaderen en te informeren naar zijn producten en service. M-Man heeft veel te bieden, waardoor het de meest gewilde autodealer in Chennai is.

De eerste truck van M-Man in Chennai wordt de Man-O-My. Dit voertuig was een geschenk van de Indiase regering om mensen te helpen die het slachtoffer waren van verkeersongevallen. Dit voertuig was uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals elektronische veiligheidsgordels, veiligheidsgordels, antiblokkeerremmen enz. Het interieur werd grondig aangepast aan de behoeften van de weggebruikers. Dit voertuig beschikt over de nieuwste technologie, waaronder de 'Dirty Dog' die helpt bij het beheersen van de snelheid door obstakels op het pad van het voertuig te detecteren.

De andere twee vrachtwagens van M-Man zullen de Caddy en de Pickup zijn. Deze vrachtwagens zijn ontworpen met het oog op de behoeften van de automobilisten in de stad. Alle voertuigen van het bedrijf hebben een uniek ontwerp waardoor ze kunnen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de verkeersomstandigheden in de stad.

M-Man streeft naar het opbouwen van een langdurige relatie met haar klanten, zodat ze nog vele jaren hun aankopen bij M-Man kunnen blijven doen. Het is een gevestigde autodealer en heeft een sterke reputatie. Met een goed en ervaren managementteam is dit een uitstekende autodealer die goed gepositioneerd is om uitstekende service te verlenen aan zijn klanten in Chennai.

De vrachtwagens van M-Man staan ​​bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn al lang in gebruik en hebben een sterk klantenbestand opgebouwd, waardoor M-Man in staat is om vrachtwagens van goede kwaliteit en duurzaamheid aan haar klanten te verkopen. Afgezien daarvan staan ​​de vrachtwagens ook bekend om hun veiligheids- en beveiligingsfuncties.

M-Man biedt ook een compleet pakket aan diensten, waaronder de installatie en het onderhoud van accessoires voor de voertuigen. Er staat een goed team van bekwame monteurs en gekwalificeerde monteurs ter beschikking om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de voertuigen op de best mogelijke manier worden geïnstalleerd. De technici zijn goed opgeleid om de accessoires te installeren die waarde toevoegen aan de voertuigen en optimale prestaties leveren. naar de voertuigen.

Het bedrijf heeft ook enkele innovatieve marketingstrategieën bedacht, zoals het 'Fashion for Life'-programma dat klanten helpt om de verkoop van hun voertuigen online te promoten. De auto's van M-Man kunnen online worden gekocht en de kopers kunnen ook op kantoor waardevolle informatie krijgen over de kenmerken en voordelen van deze voertuigen.