Overdekte kusttram

De overdekte kusttram is een traditionele Victoriaanse treinwagon die is aangepast met een moderne esthetiek en bruikbaarheid. Deze specifieke tram is al meer dan een eeuw in gebruik en heeft de behoeften van veel mensen vervuld. Er wordt zelfs gezegd dat het de oudste tram in het VK is!

Beklede Kusttram

Het werd gebouwd door de Covered Tram Co. in een tijd dat het spoorwegnet veel kleiner en lang niet zo uitgebreid was als het nu is. Op dat moment wachtte een ongeluk. Een tram was kapot gegaan en was gerepareerd, maar de arbeiders vergaten een groot deel van het spoor te vervangen. Toen dit gebeurde, splitste de baan zich in vier afzonderlijke stukken - waarvan er één erg beschadigd was en moest worden vervangen. Omdat er niemand was om het te bekijken, gingen ze er gewoon van uit dat de nummers in orde waren.

Toen ze zich eindelijk de schade realiseerden, was er enorm veel werk aan de winkel om het beschadigde onderdeel weer bruikbaar te maken. De daaruit voortvloeiende kosten werden door de verzekeringsmaatschappij gedekt, zodat ze zich het nodige werk konden veroorloven en het in recordtijd konden repareren en opnieuw in gebruik nemen.

Tegenwoordig kan zelfs een klein ongeval tot enorme uitgaven leiden. Als een tram beschadigd en niet gerepareerd is, kunnen de reparatiekosten gemakkelijk hoger zijn dan de kosten van het voertuig zelf! De overdekte Kusttram is echter ontworpen om zelfs de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan.

Ze hebben een versterkte structuur aan boord en zijn gemaakt om harde wind, sneeuw en regen te weerstaan. Dit betekent niet alleen dat de trams zeer betrouwbaar zijn, maar ook dat ze zeer effectief en veilig zijn.

Voor bijna elke gelegenheid is er een overdekte kusttram. Ze kunnen worden gehuurd als feesthuur voor uw bruiloft of een andere gelegenheid, of u kunt het voertuig als uw eigen voertuig huren. Er is geen limiet aan het aantal passagiers dat u van dit model kunt huren en u kunt het zelfs op de dag zelf huren. Dus of het nu gaat om een ​​avondje uit met het gezin of een gezinsvakantie met veel vrienden, het is een fantastische optie!

Het is niet alleen een tram, hij heeft ook binnen genoeg ruimte. Hij is erg handig als je feestjes hebt en je ruimte nodig hebt voor eten en drinken, maar hij kan ook voor allerlei andere functies worden gebruikt. Als u bijvoorbeeld een picknick aan het plannen was en u hoeft niets anders te doen dan op het strand te liggen, dan biedt dit u alle ruimte die u nodig heeft.

Doordat de tram overdekt is, zult u merken dat u zowel van de zon als van het weer kunt genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van de sporen. Als er onverwachts een regenbui of storm is, is de tram beschermd en is hij binnen de kortste keren weer operationeel.

Er is geen betere manier om te reizen dan met een overdekte kusttram. Als je er een gaat huren, zorg er dan voor dat je de juiste kiest!